Промяната 2024 г. ще е много по голяма от тази

...
 
Промяната 2024 г. ще е много по голяма от тази
Коментари Харесай

Георги Марков: Промяната 2024 г. ще е много по голяма от тази 1989 г., когато промяната бе само в Източна Европа

 

„ Промяната 2024 година ще е доста по огромна от тази 1989 година, когато смяната бе единствено в Източна Европа “, сподели Георги Марков.

Какво го води до този извод и какви ще са последствията за нашата страна, прочетете в изявлението му за Епицентър.бг

– Г-н Марков, следите и постоянно коментирате изборите в Съединени американски щати. Има ли заплаха да убият Тръмп – за какво е тази кавга с него – осъдиха го на 83 милиона $ обезщетение, извадиха го от конкуренцията в Колорадо.

– Американците и преди са си убивали президента. Трагедията с Джон Кенеди беше огромно леке за Америка. Сега неговият племенник Робърт Кенеди-Младши се кандидатира за президент и изиска защита от Байдън. Каза, че се усеща заплашен, тъй като разбърква картите. Той е против войната. Думите му бяха: „ Джо, няма да ме допусне за претендент на Демократите “…Така този изтъкнат професор и потомък на славна фамилия демократи напусна партията и се явява като самостоятелен претендент, омерзен от кликата: Байдън, Блинкен, Нюланд, Клинтън, Обама.

За Тръмп президентът Байдън обществено сподели, че НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ДОПУСНАТ ДО ИЗБОРИ. Така стартира невижданият в историята на Америка лов на вещици против кандидат-президент на Aмерика. При това, някогашен държавен глава.

– Срещу него се водят и голям брой каузи.

– Сорос хвърли в борбата против Тръмп определените от него прокурори отпред с Алвин Браг – на Манхатън. Подставиха и лица да му вадят декада изнасилвания, клюки и прочие Общо делата са близо 100. Активираха съдиите-демократи. Зад решението да заплати 83 милиона обезщетение стои милиардерът-демократ Рийд Хофман. Взеха му през нощта от жилището дипломатическия паспорт.

Върхът на чудовищната политическа кавга бе правосъдното решение в Колорадо от съдии-демократи да го лишат от присъединяване в изборите, че бил правил протест против страната през оборване на откраднати избори.

– В този смисъл, съгласно Вас какво ще бъде решението на Върховният съд на Съединени американски щати на 8 февруари?

– Би трябвало да анулира решението на съда в Колорадо, тъй като на процедура няма по какъв начин американците да бъдат лишени от правото си на глас. Тръмп не е осъждан за протест, с цел да се приложи една 14-та корекция в Конституцията от време-оно.

Върховният съд на Съединени американски щати би се самоубил с решение, с което служебно да в профил Тръмп от изборите и би хвърлил в Гражданска война Щатите. Тексас освен ще въстане, само че ще повлече крайник към разпадането на Щатите. Да не приказваме, че Тръмп има вълна от десетки милиони последователи. Ще почне да дрънка оръжието, което има в обилие измежду популацията.

Тръмп не може да бъде спрян – който не има вяра, да влезе във фейсбука му и ще види възторжените зали. Щом го види, тълпата заревава: „ USA, USA, USA “.

– Въпреки това в Тексас като че ли към този момент стартира революция. Щатът отхвърли да се подчини на Байдън и бе подсилен за щита на границата от още 25 щата. Какво става?

– Според Fox News всичко идва от Александър Сорос. И синът, като бащата, го е хванала ЛУДОСТА да трансформира етническия темперамент на Тексас и от бастион на Републиканците да стане бастион на демократите. Чрез импорт на емигранти-латиноси, които да гласоподават за Байдън. Само последните месеци Сорос е дал на леви групи над 3 милиона $ да оказват помощ за мигрантския импорт и посредством Неправителствени организации мрежа бързо да им дават поданство. Битката в Тексас е на живот и гибел. Въпрос на битие на щата и на самата Америка.

Западна Европа се ислямизира, Щатите се латиноамериканизират. Който заплаща, той поръчва музиката. Сорос командва Демократическата партия, прокуратурата и видни медии в Америка. Този път Тръмп ще го изгони, откакто му яде попарата предния цялостен мандат.

В момента по време на ръководството на Байдън Америка е тежко дискредитирана като народна власт, даже Виктор Орбан на всеослушание я оприличи на комунистическа страна.

– Това също прави усещане – Тръмп доста постоянно загатва Виктор Орбан по време на акцията си.

– Да, даже последният път го назова „ БРИЛЯНТЕН “. Орбан е любим на Тръмп и залага на него в Европа. Затова го предложения в Далас, Тексас да открие форума СРАС, два пъти към този момент този конгрес на Републиканците се организира само в Европа, в Будапеща, с модератор. Миналата година вървях срещнах се с Кари Лейк, която е от близкия кръг на Тръмп и с изключение на доста интелигентна, е изумително красива. Занесох й цветя.

– Споменахте, че форумът СРАС още веднъж ще се организира в Будапеща през април. Какво да чакаме?

– На 25 и 26 април в Будапеща ще се изсипят водачите на цялата европейска десница. Ще дойдат десни водачи от всички континенти. Мотото на форума е: „ БОГ, ОТЕЧЕСТВО, СЕМЕЙСТВО, МИР “. Орбан ще открие СРАС-Будапеща 2024.

Гвоздеят на събитието ще е СПЕЦИАЛНО ОБРЪЩЕНИЕ НА ДОНАЛД ТРЪМП. ОТ НЕГО ЩЕ СТАНЕ ЯСНО, ЧЕ ТОЙ ЗАЛАГА НА ВИКТОР ОРБАН, ЛЬО ПЕН, КИКЛ, БАБИШ, САЛВИНИ И КОМПАНИЯ, А НЕ НА МАНФРЕД ВЕБЕР И ДОНАЛД ТУСК. И ТОВА САМО 40 ДНИ ПРЕДИ ЕВРОВОТА…

– Според Вас за какво Тръмп залага на Орбан и компания?

– Защото след 2014 година след речта си в Трансилвания Орбан стартира да организира НЕЛИБЕРАЛНА ДЕМОКРАЦИЯ И ТЯ съдебна експертиза ОКАЗА УСПЕШНА. Дори някогашният премиер-социалист на Унгария, Петър Meдеши, призна, че последните 10 години при Орбан са най-хубавите 10 години на Унгария.

Така към този момент 10 години в Будапеща може да видите Льо Пен, Жордан Бардела, Ерик Зеър, Марион Марешал, Саркози, Вацслав Клаус, Бабиш, Курц, Кикл, Том Ван Грийкен, Дъклас Мъри, Сантяго Абаскал, Янша.

Да не приказваме за Вилдерс, който ще е преподавател на форума в Будапеща през април, дружно с Качински и Джорджия Мелини. Та, на конгреса на партията на Мелони в Рим цялото „ Италианско приятелство “ стана право и запя заедно с Джорджия – „ Аванти регаци си Буда “ при появяването на сцената на Виктор Орбан.

Тръмп в никакъв случай няма да не помни, че Орбан единствен обществено от Европа го поддържа, а през днешния ден единствен обществено осъди опита за политическа кавга с него.

Няма инцидентни работи.Лидерът на дребната страна бе единствен поканен на коронясването на новия аржентински президент всред европейските водачи. Така бе и при успеха на Болсанаро в Бразилия.

– Преди време Ахмед Доган, единствен от партийните водачи, сподели, че светът се трансформира, а ние го не виждаме.

– Прав е Меди Доган. Промяната 2024 година ще е доста по огромна от тази 1989 година, когато смяната бе единствено в Източна Европа.

– Какво имате поради?

– За пръв път на евровота и ЕНП, и ПЕС ще слязат под 150 евродепутата. Победата на Льо Пен във Фрабция не предстои на подозрение, в Германия „ Алтернатива за Германия “ може да стане и първа политическа мощ. За бившето Германска демократична република това към този момент е реалност. В Италия дуетът Мелони и Салвини също ще има най-вече депутати.

В Белгия, Австрия, Словакия, Словения, Чехия, Полша ще завоюват национални партии.

ЩЕ СТАНЕМ СВИДЕТЕЛИ НА НЕГЛАСЕН АВСТРО-УНГАРСКИ СЪЮЗ. Към него ще се прикачат и Словакия, Чехия, Словения и Сърбия.

Централна Европа няма да желае да бъде ислямизирана и африканизирана, ще държи на суверенитета си, християнството и историята си. Тя ще има мощна ПОДКРЕПА ОТ ТРЪМП.

АКО НЕ БЪДЕ УБИТ, ТРЪМП ЩЕ ПОБЕДИ В АМЕРИКА. ТОВА ЗНАЧИ МИР. НЕ НА ГЛОБАЛИЗМА, ПРОКСИ ВОЙНИТЕ, МАЙДАНИТЕ И ИЗНОСА НА ЦВЕТНИ РЕВОЛЮЦИИ, БА ЛУДОСТА ТРЕТИ ПОЛ, ДЖЕНДЪРИЗМА И БЕЗАКОННАТА МИГРАЦИЯ.

„ Да “ на Националния суверенитет, историческата памет, християнските полезности, патриотизма. Е, това няма нищо неатлантическо.

– А къде е мястото на България в тази световна картина?

– В момента се движим против часовниковата политическа стрелка. Някакъв О’Брайън с „ Магнитски “ ни взе мозъка. Приличаме на колония, от която нищо не зависи. Примитивната русофобия е национална теория, което не ни отива. Станахме по-американци от американците, а Тагарев – по украинец, даже от Зеленски.

– Каква е прогнозата Ви за войната в Украйна, след по-малко от месец се навършват две години от началото на военните дейности?

– Колкото до войната нещата са ясни. Опитът посредством прокси война да бъде отслабена Русия не съумя. Отслабна Европа и най-много Германия. Над половината украинци са избити, поради ЛУДОСТА на Байдън за участие на Украйна в НАТО, Русия, Китай и дузина страни направиха Военен съюз.

Прав е Иван Кръстев, че международните промени не са в интерес на Запада. Ще прибавя: за България пък напълно не са положителни. И няма да се оправим, в случай че не изгоним Сорос от България и не спрем финансиранет на партии, Неправителствени организации и медии извън сас закон за отбрана на  националния суверенитет като в Унгария.

И още нещо, Байдън се опасява от Тръмп, тъй като последният ще завоюва изборите в Съединени американски щати и ще спре войната в Украйна. След края на режима „ Зеленски “ ще има нов основен прокурор и истината за Байдън-баща и наследник и покупко-продажбите им в Украйна ще излезе нескрито публично. Затова като вицепрезидент Байдън уволни преди време основния прокурор Шокин, тъй като разследваше фурмата Byrisma, в чийто ръб бе сина му Хънтър. Заплаши и президента Порошенко. Страх от затвор тресе фамилия Байдън.

Някои създатели споделят, че Съединени американски щати не са на ръба на Гражданска война. Според мен са в ПРОПАСТА- ПОЛИТИЧЕСКОТО НАСИЛИЕ СРЕЩУ ТРЪМП ИМА АНАЛОГ САМО С КОМУНИЗМА И БАНАНОВИТЕ РЕПУБЛИКА.

Източник: epicenter

Още вести четете в категория Коментари.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР